La' Soul Sleeping Mask

la' soul sleeping mask

KULIT ANDA BERJERAWAT, KUSAM DAN GELAP? 

SELESAIKAN DENGAN LA' SOUL SLEEPING MASK HARI INI.

99.9% BERKESAN ATAU WANG ANDA AKAN DIPULANGKAN.


Kulit hilang serinya disebabkan semua masalah ini, sebabkan masalah ini juga kita akan rasa malu, hilang keyakinan diri yang lebih parah semua orang tak mahu berkawan dengan kita tapi tu dah terlalu teruklah mereka anggap yang kita ni tak pandai jaga penampilan diri.


La' Soul Sleeping Mask 


Dari Korea ini ada jawapannya 100 % Semulajadi, HALAL dan diluluskan KKM
hanya perlu guna setiap malam sebelum tidur untuk keberkesanan sepenuhnya.


la' soul sleeping mask kkm

Fungsi Utama La' Soul Sleeping Mask


Memutihkan, Menghilangkan Jerawat

  • Vitamin B3 : Memutihkan kulit, efektif dalam mencegah pembentukan melanin
  • Minyak Pati Lavender : Menghilangkan jerawat


Melembabkan

  • Asid Hialuronik : Membekalkan, mengekalkan dan menguncikan kelembapan pada kulit. Meningkatkan kelembapan kulit secara menyeluruh


Mengurangkan Pembentukan Garis Halus

  • Beta Glucan : Memperbaiki kulit yang rosak, membekalkan nutrien dan kelembapan yang mencukupi kepada kulit serta mengurangkan pembentukan kedut


Mengkhasiatkan

  • Asid Amino : Mengkhasiatkan dan menghaluskan kulit. Meningkatkan kelembapan kulit secara menyeluruh

Cara Penggunaan La' Soul Sleeping Mask


  1. Cuci muka seperti biasa. Guna pencuci muka anda yang biasa anda gunakan atau La' Soul Cleansing Foam untuk membuang minyak dan membuka pori-pori agar La' Soul Sleeping Mask mudah menyerap
  2. Keringkan wajah
  3. Sapu La' Soul Sleeping Mask ke seluruh wajah sehingga rata ke leher. TIDAK termasuk kelopak mata dan kening
  4. Tidur dan bangun cuci wajah seperti biasa
  5. Boleh pakai setiap malam atau selang 2- 3 hari

Kesan Semasa Ketika Menggunakan La' Soul Sleeping Mask


  • Kesan pertama pemakaian La' Soul Sleeping Mask dapat anda rasakan pada saat anda bangun pagi dan mendapatkan kulit muka atau wajah anda menjadi lebih lembab, cerah, putih dan bersinar bagaikan berlian.
  • La' Soul Sleeping Mask menjadi sangat terkenal dan banyak dicari kerana masker ini diperbuat dari bahan semulajadi dan selamat di gunakan oleh semua golongan umur, La' Soul Sleeping Mask juga mampu mempercepatkan proses pemulihan kesihatan kulit wajah, memperbaiki kerosakan sel kulit sekaligus meningkatkan kelembaban kulit wajah pada saat anda tidur dengan kandungan nutrisi yang terkandung di dalamnya.

Reaksi Awal Pemakaian La' Soul Sleeping Mask


  • Area wajah merasa gatal
  • Keluar jerawat setelah menggunakan La' Soul Sleeping Mask
  • Pigment semakin kelihatan
  • Wajah menjadi gelap setelah menggunakan La' Soul Sleeping Mask
  • Bintik hitam keluar
  • Muka jadi berminyak
  • Muka rasa gatal

Tapi Anda tidak perlu khuatir, reaksi awal pemakaian ini hanya muncul saat pertama kali menggunakan La' Soul Sleeping Mask, dan secara beransur akan hilang dengan sendirinya.

Kesan dan reaksi awal diatas muncul akibat penggunaan produk-produk kecantikan yang pernah dipakai sebelumnya yang mengandungi bahan kimia yang tinggi atau tahap kesihatan anda yang kurang baik sehingga terjadi proses detoksifikasi (pengeluaran toksin, racun) dari tubuh melalui kulit.


Saranan kami, TERUSKAN penggunaan La' Soul Sleeping Mask dan perbanyakkan minum air putih saat proses perawatan. 


La' Soul Sleeping Mask terbuat dari bahan semulajadi boleh digunakan oleh segala (semua) umur baik remaja, dewasa mahupun orang tua sekalipun, lelaki pun boleh guna. 

Bahkan La' Soul Sleeping Mask dapat digunakan untuk mengatasi masalah ruam pada bayi atau kulit yang sangat sensitif sekalipun.


Q & A Tentang La' Soul Sleeping Mask


Q : Adakah La' Soul Sleeping Mask sesuai untuk semua jenis kulit?
A : Betul La' Soul Sleeping Mask amat sesuai untuk semua jenis kulit terutamanya kulit jenis kering, tua, berpigmen dan sensitif.

Q : Berapa lamakah baru kesan dapat dilihat?
A : Kesannya jelas kelihatan selepas digunakan pertama kali. Terutamanya keesokan hari selepas bangun dari tidur. Anda boleh lihat betapa lembab dan cerah berseri muka anda, ibarat sebiji berlian yang mempersonakan. Oleh itu ia juga dikenali sebagai masker lembab berlian. Penggunaan yang berterusan menjaminkan kulit cerah berseri.

Q : Saya memiliki masker yang berbagai-bagai, perlukan saya guna La' Soul Sleeping Mask lagi? Kenapa?
A : Walaupun anda sudah memiliki pelbagai jenis masker. Namun, jenis masker itu perlu dibersihkan selepas 15-20 minit. Apabila anda menggunakan La' Soul Sleeping Mask, ia boleh memelihara kulit ketika anda sedang rehat. Malah, ia dapat memberikan pemeliharaan yang paling efektif kepada kulit. La' Soul Sleeping Mask juga mampu menjadikan kulit lebih cerah, lembab, tegang, mengurangkankan parut (memudarkan parut) dan meningkatkan keanjalan kulit. Penggunaan masker bersama produk penjagaan kulit La' Soul menjamin kesan yang lebih efektif.

Q : Bagaimanakah cara penggunaan La' Soul Sleeping Mask?
A : Ia ditentukan oleh keperluan kulit anda. Warga muda berusia 18-25 tahun patut menggunakan masker ini 2-3 kali seminggu. Jika kulit anda mempunyai masalah seperti pigmentasi, kering, kulit kusam dan berparut, maka anda boleh gunakan masker La' Soul Sleeping Mask setiap malam.

Q : Kenapa La' Soul Sleeping Mask begitu terkenal?
A : La' Soul Sleeping Mask begitu terkenal kerana ia mampu mempercepatkan fungsi pembaharuan kulit dengan membekalkan nutrien dan kelembapan pada masa anda tidur iaitu pukul 10 pm hingga 2 am.

Tips : Untuk mereka yang kerap berada di luar rumah, produk ini sesuai digunakan pada waktu malam. Ini kerana La' Soul Sleeping Mask dapat mengurangkan tekanan pada kulit yang letih dengan melembapkan kulit.


Testimoni Pengguna La' Soul Sleeping Mask


testimoni la' soul sleeping mask

testimoni la' soul sleeping mask 1

testimoni la' soul sleeping mask 2

testimoni la' soul sleeping mask 3

testimoni la' soul sleeping mask 4

testimoni la' soul sleeping mask 5

testimoni la' soul sleeping mask 6

testimoni la' soul sleeping mask 7

testimoni la' soul sleeping mask 8

testimoni la' soul sleeping mask 9

testimoni la' soul sleeping mask 10

testimoni la' soul sleeping mask 11

testimoni la' soul sleeping mask 12

testimoni la' soul sleeping mask 13

testimoni la' soul sleeping mask 14

Untuk Anda Yang Ingin Selesaikan Semua Masalah Ini


Seperti yang kami bagitahu produk La' Soul Sleeping Mask ini 99.9% berkesan, anda dah tengok semua testimoni yang kami bagi kan?

Sebenarnya ada beribu lagi testimoni lain yang tak sempat untuk kami upload dekat sini, kalau kami upload semua jemlah nanti website ni.

Disini anda boleh google sendiri untuk tengok beribu testimoni lain "testimoni la soul sleeping mask" .

Dapatkan produk La' Soul Sleeping Mask ini dengan harga hanya RM166 sahaja + FREE member + FREE pos + PULANGAN 100% WANG ANDA JIKA TIADA APA-APA PERUBAHAN SELEPAS PENGGUNAAN 1 BOTOL.

1 botol produk La' Soul Sleeping Mask tahan untuk 2-3 bulan penggunaan, terbukti berkesan dan jimat.

Dapatkan Sekarang Untuk Semua Bonus Ini Sementara Stock Masih Ada


0 comment... add one now