Produk Menghilangkan Bekas Jerawat

produk menghilangkan bekas jerawat

Kulit anda ada banyak bekas jerawat dan menjadikan anda kurang yakin untuk berhadapan dengan orang lain? Dah puas mencari dan mencuba pelbagai jenis produk namun belum menemui produk menghilangkan bekas jerawat?


Mungkin Anda Patut Mencuba La' Soul Sleeping Mask 

Bagi anda yang mencuba produk ini, anda akan dapat melihat kesan yang positif selepas penggunaan kali pertama La' Soul Sleeping Mask akan bertindak untuk memastikan kulit wajah anda semakin putih, bersih, bersinar, lembap dan cerah. Untuk mendapatkan kesan yang maksimum, anda perlu gunakan sebelum tidur pada setiap malam.

Untuk makluman anda, La' Soul Sleeping Mask ini merupakan sebuah produk buatan Korea dan menggunakan bahan 100% semulajadi. Jangan risau juga mengenai keselamatan apabila anda menggunakan produk ini, ianya telah diluluskan oleh KKM.


Fungsi Utama

Seperti yang telah disentuh pada awal artikel tadi, banyak yang anda akan perolehi apabila mengamalkan produk La' Soul Sleeping Mask ini. Di bawah ini, merupakan penerangan secara terperinci.


Memutihkan Dan Jerawat Hilang


 • Kandungan Vitam B3: Dengan kehadiran vitamin B3 ini, ianya mampu untuk memutihkan kulit pengguna dan yang paling pentiing sekali pembentukan melanin dapat dicegah
 • Pati Minyak Lavender: Umum mengetahui dengan menggunakan minyak lavender, ianya mampu untuk menghilangkan jerawat di muka

Melembapkan Kulit Muka


 • Asid Haluronik: Untuk pengetahuan anda, asid hialuronik ini mampu mebekalkan dan memastikan kulit sentiasa dalam keadaan lembap. Malah anda juga akan perasan, apabila menggunakan produk La' Soul Sleeping Mask, kulit anda merasa lembap secara menyeluruh

Pembentukan Garis Halus Berkurangan • Beta Glucan: Antara kelebihan beta glucan ialah kulit yang rosak boleh diperbaiki, kesan kedut akibat penuaan dapat dikurangkan, nutrient dibekalkan secara menyeluruh dan kelambapan kulit terjaga

Memberi Khasiat Menyeluruh


 • Asid Amino: Kulit akan semakin halus dan kelembapan kulit dapat dikekalkan

Testimoni La' Soul Sleeping Mask


produk menghilangkan bekas jerawat 1

Bagaimana Untuk Menggunakan La' Soul Sleeping Mask?


Di bawah ini, disertakan 5 langkah cara penggunaan La' Soul Sleeping Mask.
 1. Sebelum tidur, cuci muka seperti biasa. Bagi memudahkan La' Soul Sleeping Mask menyerap, gunakan pencuci muka ataupun bagi kesan yang lebih baik gunakan La' Soul Cleansing Foam. Dengan menggunakannya, minyak di muka anda dapat dikurangkan dan juga pori-pori di kulit muka akan terbuka bagi memudahkan kulit muka anda menyerap La' Soul Sleeping Mask.
 2. Jangan lupa keringkan wajah anda selepas mencuci muka. 
 3. La' Soul Sleeping Mask disapukan ke seluruh wajah. Jang biarkan terkena bahagian kelopak mata dan kening.
 4. Setelah itu, anda boleh tidur. Pada keesokkan harinya jangan lupa untuk cuci wajah anda dengan pencuci muka.
 5. Cara memakainya, samada memakai pada setiap malam atau 2-3 hari sekali.

Kesan Penggunaan La' Soul Sleeping Mask


 1. Jangan terkejut kalau anda bangun pada awal pagi, anda dapat rasakan wajah anda menjadi semakin lembap, kelihatan lebih cerah berbanding sebelum ini.
 2. Sesiapa sahaja boleh mengguna La' Soul Sleeping Mask kerana bahan yang digunakan ialah bahan semula jadi. Dengan mengamalkan La' Soul Sleeping Mask, kulit wajah anda akan kelihatan lebih sihat, sel-sel kulit mati dapat diperbaiki dan wajah akan kelihatan kekal lembap. Menariknya, semua ini dilakukan semasa anda sedang tidur!

Beberapa Soalan Mengenai La' Soul Sleeping Mask


Adakah semua jenis kulit sesuai dengan La' Soul Sleeping Mask? Jawapannya, semuanya sesuai tidak kira kulit anda dikategorikan sebagai jenis kering, tua ataupun sensitif.

Bagaimana pula dengan kesan pemakaiannya? Berapa lama boleh dilihat kesannya? Untuk soalan ini, anda akan melihat kesan yang memberangsangkan setelah anda bangun pada keesokkan paginya. Secepat itu kesannya.

Tunggu apa lagi, dapatkan sekarang sementara stok masih ada KLIK DISINI

0 comment... add one now